GRATIS VERZENDING Bij bestellingen v.a. € 25,-
RETOURNEREN Gratis binnen 30 dagen

Mispoes

Mispoes afweer producten tegen honden en katten kopen? Dat doe je online in onze webshop. Heb jij er ook altijd zo'n ontzettende hekel aan wanneer de kat van de buurman jou bloemen kapot maakt? Of wanneer die ene hond van verderop je hele portiekje onderplast? Niets is zo vervelend als overlast hebben van de huisdieren van anderen.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Gelukkig is er nu een oplossing! Mispoes extra afweer bestrijdt op effectieve wijze het urineren van honden en katten op plaatsen waar je dat niet wilt hebben. Je gebruikt de handige spuitbus om een voorwerp te bespuiten dat je op de plek des onheils neerlegt. Blijf dit een aantal dagen herhalen en gegarandeerd dat er geen honden en katten meer op plekken komen waar jij ze niet wilt hebben. In de spuitbus zit namelijk een stofje (compleet diervriendelijk natuurlijk) waar honden en katten een enorme hekel aan hebben, maar wat mensen niet tot nauwelijks ruiken. Zo zullen de huisdieren er zeker wegblijven. Prettig om te weten is ook het feit dat de spuitbussen geen broeikasgassen of CFK's uitstoten.

Doordat Mispoes afweer zo ontzettend gemakkelijk en daadkrachtig werkt heeft het bedrijf zich de afgelopen tijd een leidende rol op deze markt weten toe te eigenen ook. Heel terecht volgens ons; als je effectieve dier- èn milieuvriendelijke huisdier afweerspray kunt produceren, dan weet je dat je goed bezig bent. Dat is waarom onze webshop Mispoes afweerspray verkoopt.